Beregning af billån

At vælge en ny eller brugt bil er et stort stykke arbejde. Der er utallige stilarter at vælge imellem. Problemet er, at mange mennesker lægger alle deres opmærksomhed i at vælge en bil, og ikke engang overveje at shoppe rundt for en bil lån.

Beregning af billån er et vigtigt skridt i at låne de penge, du har brug for at købe en bil. Dette er fordi en bil lån beregning giver dig mulighed for at estimere de månedlige betalinger, der kræves for at eje bilen, før du foretager det endelige køb.

Der er mange faktorer at overveje i beregningen af billån. Der er tre meget vigtige spørgsmål, som du skal være i stand til at besvare:

-Hvad er renten?

-Hvad er låneperioden?

-Hvad er låne hovedstolen?

En kvalificeret långiver vil med glæde give dig de svar, du har brug for. Disse oplysninger kan også være tilgængelige online. Når du har de svar, du har brug for, kan du derefter begynde at beregne billån til at hjælpe dig med at træffe den endelige beslutning. Din bil lån beregninger vil give dig mulighed for at estimere dine samlede omkostninger, og bekræfte, hvor meget du er i stand til at betale baseret på din indkomst. For fuldt ud at forstå disse beregninger, du har brug for at vide, hvad alle de finansielle vilkår betyder.

Rente

Rentesatsen udtrykkes almindeligvis i procent. Dette er det beløb, der betales på toppen af det oprindelige lånte beløb. Det anses for at være omkostningerne ved finansiering. Lad os sige, at du låner $10.000 til at købe en bil, men i slutningen af den periode, du har faktisk betalt $18.000 i månedlige betalinger. Den ekstra $8.000 er renten, og den er beregnet til at afspejle den aktuelle rentesats. Priserne svinger, så Shop rundt for at få den bedste Deal.

Låneperiode

Dette er den “livscyklus” af lånet. Det er længden af tid, at låntager har indvilliget i at tage for at tilbagebetale lånet. lån selv med rki De fleste billån er for perioder på to, tre eller fire år. Hoved-og rentebetalingerne fordeles ligeligt i hele låneperioden.

Lån Principal

Ved beregning af billån er låne hovedstolen det beløb, der oprindeligt blev lånt. Låne Principal er et begreb, der anvendes i finansiering, der refererer til det oprindelige beløb af gælden, før yderligere gebyrer eller renter. Din samlede renteudgifter ved udgangen af låneperioden vil afhænge af størrelsen af lånet hovedstol, samt låneperioden. Med dette i tankerne, er det nemt at se, at lånet Principal er grundlaget for beregning af billån. I nogle tilfælde anvendes låne hovedstolen til at henvise til det skyldige beløb, efter at gælden er blevet delvist betalt. Med andre ord, det er den udestående balance. Med hver månedlig betaling, dette beløb langsomt og støt falder, indtil i sidste ende hele saldoen er betalt.

Må ikke blive overrasket, hvis du tjekker på den vigtigste saldo efter et par måneder, og opdager, at det er knap blevet rørt. Det er fordi dine første par måneder af bil lån betalinger dækker mest interesse, og meget lidt princip. Kun en lille procentdel bruges til at betale saldoen. Denne tilbagebetalingsplan er almindelig i amortisering lån. Efter disse første måneder, vil dine månedlige betalinger blive opdelt i halve, med samme beløb vil betale sig renter og reducere den vigtigste. Denne tendens fortsætter, indtil den resterende hoved saldo er betalt.

At købe en bil tager en masse forskning og smart beslutningstagning; og vælge bilfinansiering bør også. Beregning af billån er afgørende for at arrangere finansiel bistand, som du har råd til, og gøre din drøm om bilejerskab en realitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *