Hvordan At Overleve Arbejdsløshed

De gav det nogle tanker, der er tilladt for årlige leveomkostningerne stiger, og sagde, at de ville forvente nogle nedadgående skift, og, i det mindste, at udgifter, der har været den samme. Ligesom dårlig kredit lån, arbejdsløse lån er ikke nemt at finde og komme på en høj pris. Du er nødt til at reparere din dårlige kredit, og det er grunden til, at du burde tage passende skridt i den rigtige retning. Den største fordel ved at have en af disse kort er, at du ikke behøver at hænge på for en check til at ankomme i stillingen, før de har banken det.

Wellington Folk Centrum modtageren fortalere siger, at den “straffende” ændringer er i høj grad overfladiske – bare Arbejdskraft forsøger at se “hård” til fordel for vælgerne. DPB tal kan tabe, men det er ikke alle, på grund af et stærkt arbejdsmarked. Hvad der virkelig skal ske, er en tilbagevenden til, hvad 1938 Labour-regeringen har foreslået. Mens tusindvis af mennesker flytter fra DPB hvert år, billig a-kasse næsten lige så mange retur eller kommer ind på det for første gang. Også, der angiver længden af tid, folk bruger på denne fordel, 500 personer, der forlod det private beredskab til at gå ind på New Zealand Pensionsindbetalinger. Dette Lovforslag fortsætter med at male den proposition, at modtagerne er ofre for deres egne beslutninger. Ingen steder i dette Lovforslag gør det ikke noget, at se på den bredere strukturelle problemer, problemer, som i over et århundrede vores Maori ledere har identificeret som underminerer vores tikanga, vores tænkning og fare for vores liv kraft.

Sidste år over to tusind folk flyttede fra DPB og på en sygdom eller ugyldige fordel. I dag er Michael Joseph Savage ville blive forfærdet ved de tusindvis af teenagere, der bunke på velfærd hvert år (herunder 3600 enlige forældre) og, på grund af lav eller ingen færdigheder, ophold der, nogle gange i årtier. Ved hjælp af faktiske år til juni tal (1. kolonne) giver en samlet stigning på 8,9 procent i to år. I alt 25 til 27 procent af befolkningen i den kriseramte region opnået hjælp, enten gennem offentlige eller private kilder. Også overveje frivilligt arbejde som praktikant for en af de utallige non-profit organisationer, der har brug for hjælp.

Midlertidig bistand til midlertidig brug og lang sigt bidrage til kun dem, der virkelig umyndiggjort, ikke selv er skyld i deres egen. Før DPB der var bistand til enlige forældre, omend i begrænset omfang. Der havde længe været et øde koner fordel og unge ugifte kvinder, der blev gravide kvalificeret til nødhjælp. Anvende online på dagpenge-Tjenesterne ved at vælge Gælder for Ydelser. Dette Lovforslag, gør intet for at afhjælpe uforholdsmæssig stor og vedvarende arbejdsløshed på Maori. Dette Lovforslag ikke gør noget for at sætte en stopper for den voldsomme storme af kynisme, ligegyldighed, anger og fortvivlelse, som rammer alt for mange af vores fællesskaber. Den nett forskel i 2006 var et fald på 6.000. Disse nye tal, der viser, overførsler til andre fordele at sætte drop i perspektiv. Men da hun begyndte at modtage ydelser i februar 1991, at indklagede i overensstemmelse med mangeårige politik, betalt af sagsøgeren kun 50% af de fordele, som hun var berettiget, modregning i de resterende 50% for at gendanne det tidligere overbetaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *